Instructeurs

Rudy Soekhie

In 2008 kwam in voor het eerst in aanraking met Krav Maga. Na de eerste les was ik meteen verkocht. Ik herinnerde mij de les nog goed: Ik leerde de basis stoten en trappen, ik was lekker bezig met mijn conditie en kracht en ik had het enorm naar me zin! Na veel te hebben geleerd, wist ik dat ik met Krav Maga verder wilde. In 2012 ben ik geslaagd voor de instructeursopleiding en ben ik toen les gaan geven aan volwassenen.

Van 2009 tot 2011 heb ik 2 jaar een jeugd voetbalteam gecoached. Ik vond het een hele leerzame en leuke ervaring. Ik heb heel mijn leven gevoetbald dat is iets wat ik met passie deed. Nu doe ik Krav Maga met passie en dat zou ik graag aan kinderen en tieners willen mee geven.

Krav maga heeft mij sterker gemaakt zowel fysiek en mentaal en heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Krav Maga is een systeem wat je leert jezelf fysiek te verdedigen maar ook mentaal. Ik wil dit iedereen meegeven die bij ons komt trainen. Mijn doel is dat iedereen die de les heeft gevolgd, plezier heeft gehad en met een goed gevoel de deur uit loopt.

SPORTERVARING

  • Gevoetbald bij verschillende clubs met Hoofdklasse als het hoogste niveau.
  • Krav Maga instructeur Civiel
  • Krav Maga Kids & Teens instructeur
  • Krav Maga Combat Mindset & Mental conditioning Instructeur
  • Ground Force Method Instructeur

Marco de Reus

Na vele jaren Judo, Kickboksen en Chinees Kickboksen (Sanda) getraind te hebben bij diverse sportscholen ben ik via mijn leraar destijds bij een “Urban Close Combat System” seminar beland. Dit systeem is ontwikkeld om jezelf op straat in diverse situaties te kunnen verdedigen tegen agressie. Ik vond de gedachtegang erachter top. Realistisch trainen en situaties van de straat na bootsen. Tijdens de training en bij de uitleg van de UCCS demo’s merkte ik echter al snel dat dit Belgische systeem niet helemaal sluitend was voor de straat. Het miste in mijn ogen de puntjes op de i.

In de weken erna volgde (bij toeval) als snel een uitzending op Discovery Channel waarin diverse vechtsporten en systemen aan bod kwamen. Krav Maga kwam aan bod en ik was om! Dit was het systeem voor mij om te gaan trainen.

Na een aantal jaren als student zelf Krav Maga beoefend te hebben, ben ik gevraagd om instructeur te worden in Spijkenisse. Hierna kwamen daar “Kids en Teens” invallessen bij op andere locaties. Wat een genot om de jeugd bezig te zien met het Krav Maga systeem. Een teken voor mij om ook aan hen les te gaan geven na het volgen van de Kids Instructor opleiding.

Dennis Paludanus

Via deze weg stel ik mij graag voor. Mijn naam is Dennis. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon.

Als kind had ik qua sport in eerste instantie maar 1 passie; voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Vanaf mijn 16e kreeg ik interesse in vecht- en verdedigingsporten. Zo heb ik een tijd de sporten kick boxen en aan aikido beoefend. 5 jaar geleden kwam ik in aanraking met Krav Maga en constateerde; dit is het ultieme verdedigingsysteem voor mij!

De reden dat ik heb besloten les te gaan geven in Krav Maga voor kinderen en tieners, is omdat het mij geweldig lijkt om dit systeem op de jeugd over te brengen. De jeugd is de toekomst! Ik hoop dat ik, door les te geven in het Krav Maga systeem een steentje bij kan dragen aan het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van kinderen. Maar ook dat kinderen door het beoefenen van Krav Maga sterker in het leven komen te staan, zowel fysiek als mentaal.

Op dit moment ben ik al ruim 2 jaar coach van het handbalteam van mijn dochter. Het omgaan met kinderen en ze motiveren vind ik geweldig. Ook ben ik gecertificeerd EHBO-er en heb ik mijn AED certificaat.

Om af te sluiten, wil ik u bedanken voor het in ons getoonde vertrouwen en zullen wij er alles aan doen om uw kind de tijd van hun leven te geven bij ons!!!

Arnoud von Duclouch

Vechtsporten en zelf verdediging is voor mij een manier van leven.

Ben jong begonnen met vechtsporten rond mijn twaalfde jaar en heb verschillende stijlen beoefend, nunchaku do, jiu jitsu en kickboksen en thai boksen. Ik geef graag les en heb daarom een pedagogische opleiding gevolgt om voor de klas te mogen staan tot en met het mbo 3. Verder heb ik al les gegeven op verschillende vlakken, zeil lessen, voor de klas op school en op mijn werk.

Voor dat ik krav maga tegen kwam kreeg ik steeds vaker het idee dat de (veel al) bekende wedstrijd sporten en (oudere) vecht sporten niet, nauwelijks of helemaal niet toe gespitst waren op de realiteit van de dag. Daarmee bedoel ik, op straat zijn er geen regels en messen, pistolen of meerdere tegenstanders wat doe ik daar dan mee? Toen ben ik in aanraking gekomen met krav maga, eerst wat gezien, toen iets gelezen en toen op pad om het ergens te leren. Het antwoord op heel veel vragen volgde al snel en ik was verkocht, nog steeds.

Ik train al ruim zes jaar krav maga en geef nu al een twee en half jaar krav maga lessen aan volwassenen en doe daar nu ook kinder en tiener krav maga lessen bij. Mijn vertrouwen in het systeem (krav maga) is zo groot dat ik er van overtuigd ben dat het u of uw kind kan helpen met zaken van alle dag, en dan bedoel ik niet alleen het zelf verdedigen maar bijvoorbeeld ook omgaan met stress volle situaties, normen en waarden en ontspanning door inspanning.

  • Huidig level: G2
  • civiel instructeur
  • kids instructeur
  • EHBO/AED gecertificeerd